Nyhet i Portalen!

Nu lanseras BankID som ny inloggningsmetod

Nu blir det ännu enklare att logga in på Portalen genom att använda BankID! För att kunna använda denna inloggningsmetod måste du vara registrerad som kund/medlem hos ditt Hushållningssällskap.


Befintliga användare i Portalen FÖRE 2024-01-25
För att kunna logga in med BankID behöver du koppla samman ditt BankID med din befintliga profil i Portalen. Det gör du genom att klicka på länken ”VIKTIGT Innan du loggar med BankID för första gången så måste du REGISTRERA DIG HÄR” på inloggningssidan. Du behöver bara göra detta första gången du ska använda BankID.



I nästa steg fyller du i den e-postadress du tidigare använt när du har loggat in med användarnamn och lösenord. Du behöver även fylla i ditt personnummer som kopplas samman med ditt BankID samt ange koden från bilden.



 

Efter att du har tryckt på Registrera, skickas ett mail till din e-postadress med bekräftelse på att BankID är aktiverat. I mailet finns en snabblänk tillbaka till inloggningssidan – du är nu redo att logga in.

Om du inte får ett mail att BankId är registrerat i Portalen så saknas din epost i vårt register. Ta kontakt med din kontakt på hushållningssällskapet så löser de det.


Om du är befintlig användare och vill fortsätta använda användarnamn och lösenord för att logga in behöver du inte göra någonting utan loggar in på vanligt sätt.
 

Ny användare i Portalen EFTER 2024-01-22

En grundläggande förutsättning för att kunna logga in i Portalen är att du är upplagd som kund/medlem av ditt Hushållningssällskap. Kontakta ditt Hushållningssällskap så registrerar de dig som användare. Din kontakt bekräftar när du kan logga in för första gången.


Första gången du loggar in behöver du registrera dig för den inloggningsmetod du vill använda:

  • BankID, eller
  • Användarnamn och lösenord

Det går att använda båda metoderna om du så önska

Hör av dig till din kontakt på Hushållningssällskapet om du stöter på problem.



 


Dokument